‘Led op’ voor Willebroekse verenigingen, scholen, buurtcomités…

Met ‘Led op’, de samenaankoop van led-lampen, willen we zo veel mogelijk energieslurpende gloei- en halogeenlampen vervangen door zuinige led-lampen (lees meer in onze blog over Led Op). En wat werkt er beter dan samen dingen doen? Klimaan voorziet een mooie beloning voor de groep die het hoogste aantal lampen vervangt. Ook jij maakt wel ergens deel uit van een groep. Doe je mee?

Voor welke groepen

Sportclubs, jeugdbewegingen, verenigingen, scholen, straten, buurten… in Willebroek. Het hoeft geen officiële vzw te zijn.

Deelnemen is simpel

  1. Registreer je groep. Stuur een mailtje aan an.vandamme – at – klimaan.be met je groepsnaam en je contactgegevens. Of geef je groepsnaam door als je een eerste bestelling plaatst.
  2. Je groepsnaam wordt toegevoegd op de bestelpagina.
  3. Overtuig je leden, vrienden en sympathisanten om led-lampen te bestellen op de website van Klimaan (www.klimaan.be/bestel-led/) en vraag hen om voor jouw groep te stemmen.

Beloond met producten van eerlijke handel

De groep die het hoogste aantal lampen vervangt krijgt 100 euro in waardebonnen van de Wereldwinkel. Ideaal om drankjes en hapjes te kopen voor het volgende buurtfeest, om je vergaderingen wat lekkerder te maken, om de mensen die zich vrijwillig inzetten voor je club eens te belonen, om samen te ontbijten…

‘Led Op’ loopt tot en met 30 april. In mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vragen of bedenkingen? ledop – at – klimaan.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *