Onze nieuwe naam: Klimaan Vaartland

Transitie / Klimaan Vaartland is vanaf September 2019 de lokale afdeling van Klimaan in Willebroek.

Wij zijn reeds enkele jaren actief in Willebroek onder de naam Transitie Vaartland. Onze vereniging blijft verder werken met dezelfde mensen, met dezelfde activiteiten en doelstellingen maar dan onder een nieuwe naam.

Deze website wordt niet meer geupdated, voor de meest recente info surf je naar de nieuwe website van Klimaan Vaartland.

Eén gedachte over “Onze nieuwe naam: Klimaan Vaartland”

  1. Daarna houden we ons transitie cafe, om gezellig te praten of breng je vragen mee rond energie, mobiliteit, afval, etc. en we zoeken samen naar oplossingen. Om de twee maanden organiseert Klimaan Vaartland een open transitiecafe in Willebroek. Het transitiecafe is de kern van onze werking. Hier ontstaan ideeen voor nieuwe activiteiten, maar vaak wordt er gewoon gezellig gepraat en gefilosofeerd over allerlei onderwerpen zoals mobiliteit, energie, afval en voor wie dat wil zelfs over zingeving en spiritualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *